Beautiful lies se va converti cu un spin off luati in considerare momentul diplomatic al emisiunii

Pretty Little Liars a apărut după o lovitură fundamentală pe ecrane la 8 iunie 2010. Deci cântărește că în curând vom sărbători cea de-a noua sărbătoare a sa! Milioane de spectatori de la capetele neuniforme au urmărit pasiunile celor patru tinere doamne care au încercat să dezvăluie analogia celui care nu are nume. În total au fost șapte sezoane!Contemporan, în ciuda faptului că nu a terminat pătuțul! În prezent, pe 20 martie, vom putea arunca o privire asupra spin-off-ului serialului intitulat Destul de mici mincinoși: perfecționistii. Cine va apărea? Cum va fi povestea? Am tradus anterior totul pentru tine!

Tot ca precursor, seria va avea la bază refugiul cărților lui Sara Shepard. Ne vom schimba în Beacon Heights, unde de fiecare dată comuniunea neiginală cu răscumpărarea (chiar și atunci când plătește o taxă nobilă. În brigadă vom găsi, printre altele două actrițe din unicul Sweet Mies. Din nou ocupă linii indivizibile. Vocalizare aici despre dreapta Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis și Janel Parrish (Mona Vanderwaal. În echipajul Perfecțiunii există și nume precum: Square, Brown, Rutherford sau Disney Cars renume Sofia.

Povestea va progresa în orașul mai sus menționat Beacon Heights. Mona Vanderwaal va râvni recuzita lui Alison DiLaurentis, un adversar istoric nativ. Între timp, vom absorbi basmul a trei soți: Avy, Caitlin și Dylana. Se topesc deasupra efracției de capital pe care ar suferi-o regele școlii dacă ar fi expus fiecăruia dintre ei. Așa este, sunt brusc îndrăzneți, cu toate acestea, iubitorii nu pot crede când află că ființa pe care o urmăreau este grav moartă. Și aproape de asta nu s-au numărat printre ultimul contact mediu, ajung cu bandiții finali.

Vei afla acum pe 20 martie pe sloganul Freeform!